Casi har fremtidens teknologi

Vi sammarbejder med Qundis GmbH, som er blandt verdens førende udbydere af højprofessionel målerteknologi. Sammen lytter vi til dine ønsker og former morgendagens produkter herefter. Vi er først og fremmest en visionær virksomhed, som er engagerede i at investere i fremtiden gennem et massivt forsknings- og udviklingsarbejde. Morgendagens teknologier hjælper os til meget andet end at frembringe kundevenlige produkter. Det gør det også muligt for os at reagere på nutidens problemer indenfor miljø, klimaforandring og verdens faldende energireserver.. Frem for alt kan og skal vores produkter, være en hjælp, så vi alle kan være med til at nedbringe de globale energiproblemer.

Vores kommende produktserie Casi AMM system eller Casi Automatic Meter Management understreger vores visionære ånd og markerer fremtiden for vores Casi AMR system. Casi AMR systemet er et velafprøvet radioaflæsningssystem, som kontinuerligt sender informationer til regnskabskontoret. Casi AMM systemet går skridtet videre. I den nærmeste fremtid, vil det ikke længere bare være muligt at aflæse og analysere målerdata, men også at regulere kontrolelementerne i et varmesystem. Man kan således reagere med det samme på unødvendig energiforbrug – helt automatisk. Systemet er derudover åbent for andre muligheder som tilkobling af røgalarmer!

This entry was posted on tirsdag, november 2nd, 2010 at 13:05 and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

 

Comments are closed.