Om CASI

I betaler min 20% for meget for jeres varme- og vandregnskab.

Få styr på udgifterne og regnskabet. Vi tager os af det hele, og I får overblik og kontrol. Uanset hvor jeres fordelingsregnskab kommer fra i dag, så vil I opnå en besparelse på minimum 20%

Scenarie

I har et ønske om at opretholde et højt informations niveau
– I har mange rettelser og indsigelser mod jeres vand og varmeregnskaber?
– Er det svært at komme igennem til jeres nuværende leverandør?
– Betaler I for meget for at få udarbejdet jeres nuværende fordelingsregnskaber af vand og varme?
– Har i målere placeret ud over et stort geografisk område?
– Har du behov for let at kunne distribuere dine data til egne systemer?
– Mange forskellige måler-leverandører / CTS-anlæg?

Vi har løsningen !!!

CASI Technology A/S:
Hos CASI Technology A/S forhandler vi de samme kvalitetsmålere, som tidligere blev forhandlet i Danmark af SIEMENS, hvor også vi som medarbejdere kommer fra.
Vi har således mere end 15 års erfaring i, at udarbejde korrekte og overskuelige fordelingsregnskaber.

SERVICE:
Vælger I os som servicepartner, får I en fast kontaktperson tilknyttet, som kan besvare alle spørgsmål til jeres installation, men også til udarbejdelsen af jeres fordelingsregnskaber.
I kan således altid få et korrekt svar med det samme og første gang i kontakter os. Ved henvendelser via mail, bestræber vi os på, at besvare disse inden for 24 timer – også i weekenden.

På trods af vores høje serviceniveau, så leverer vi fordelingsregnskaber fra kun 65 kr. pr. lejemål inkl. kontrolmanual.

Vores målere leveres med markedets absolut længste garanti, men også med frie og åbne protokoller, således at I frit kan vælge hvem I ønsker skal levere jeres regnskaber.
Vi kan opsætte systemet således, at I selv eller jeres administrator kan få tallene direkte ind i afregningssystemet, hvorved de færdige regnskaber kan leveres på kortere tid, end de i dag bruger på af fremsende acontobeløb.

CASI WEB, APP og teknologi

CASI app2
Der er også mulighed for den enkelte lejer eller administrator at følge forbruget på dag/måned/år basis, og dermed være på forkant, så man helt undgår ubehagelige overraskelser og indsigelser.

Vi giver jeres beboere mulighed for at være ressourcebevidst, ved en nem adgang til visualisering af forbruget, og hjælpe dem med at mindske og styre deres forbrug og omkostninger.

Dette understreges også af, at vi blandt samtlige målerleverandører i Danmark, er blevet valgt til at gennemføre et storstilet projekt i samarbejde med AlmenNet og Realdania fonden, som omhandler at energiforbrug for de fleste beboere er ”usynligt”.
Der er grundlæggende behov for nye redskaber og metoder, der kan ”synliggøre det usynlige” for derigennem at tydeliggøre forbrug og besparelsespotentiale for den enkelte beboer – og løbende inspirere beboerne til besparelser.

Det kunne også være via vores AContoFlex system, som er et prognose værktøj, hvor forbrugeren og ejendomsadministratoren får muligheden for bedre at styre forbrug og a conto indbetalingerne, ganske enkelt ud fra prognoser, baseret på graddage, budget og aktuelt forbrug. Dette har vist sig at give en yderligere besparelse på gennemsnitlig 28 %.

Det er ikke længere bare at aflæse og analysere målerdata, men også at visualisere og regulere. Man kan således reagere med det samme på unødvendig energiforbrug – helt automatisk.

Fordelen ved dette er: At undgå høje efterregninger og mange indsigelser.
Nøgleord: Åbenhed, fast pris og ingen binding, god service og markedets billigste regnskaber.